Uw 3D model geprint in de hoogste kwaliteit

Heeft u een 3D model dat u graag geprint zou willen hebben, maar heeft u helaas geen 3D printer? Geen probleem! Layertec print uw model razendsnel in de hoogste kwaliteit. Ook als u nog geen 3D model heeft of op zoek bent naar de optimale vorm helpen wij u graag verder.

Betrouwbaar

Uw ideeën, ontwerpen en modellen zijn bij Layertec in betrouwbare handen: wij behandelen uw model met de hoogst mogelijke zorg.

Hoogwaardige kwaliteit

Ontvang accurate en robuuste modellen, prototypes en onderdelen met haarfijn detail door gebruik van de beste 3D printers.

Razendsnel uw model

Door persoonlijk contact zijn wij snel op de hoogte van uw wensen en bent u in zeer korte tijd in bezit van een offerte en uw model.

3D printservice

Heeft u een 3D model dat u graag geprint zou willen hebben? Vanaf heden kunt u Layertec uw modellen laten printen op onze 3D printers. Wij analyseren uw ontwerp op printbaarheid en eventuele kritieke punten. Na het printen van de modellen verwijderen wij de supportstructuren voor u. Zo ontvangt u een model dat direct gebruiksklaar of gereed voor verdere nabewerking is.

3D ontwerp

Heeft u een idee, maar geen CAD-pakket? Ook dan kunnen wij een 3D model voor u realiseren. Eerst zetten we uw idee om in een 3D CAD-model en vervolgens printen we dit in hoge kwaliteit op één van onze printers. Het 3D CAD-model wordt opgezet in SOLIDWORKS en leveren we indien gewenst mee.

Topologie optimalisatie

3D printen is ook uitstekend inzetbaar voor topologie optimalisatie. Zijn de parameters en functie van uw model bekend? Dan kunnen wij met behulp van onze 3D-CAD software de optimale vorm hierbij berekenen. Vervolgens realiseren we met behulp van onze 3D printers direct een kwalitatief hoogwaardig prototype voor u.