Formlabs Resin

Hoogwaardig materiaal, uitstekende 3D prints

Creëer complexe modellen met prachtige details zonder in te boeten op stevigheid en kwaliteit met Formlabs Resins. Kies uit Standard, Engineering, Jewelry of Dental Resin.

Formlabs Engineering Resins

Hoogwaardige prototyping materialen voor engineers

Formlabs Engineering Resins simuleren een scala van spuitgegoten kunsttoffen. Deze omvatten het volledige spectrum van eigenschappen die nodig zijn voor het conceptualiseren, prototypen, testen en produceren van succesvolle eindproducten.

Jewelry Resins

Voor verbluffend detail

Deze resin is ontworpen om veel detail te kunnen aanbrengen voor toepassing bij juwelen. Zo kunt u op rendabele wijze gepersonaliseerde sieraden vervaardigen.

Formlabs Dental Resins

Professioneel materiaal voor digitale tandheelkunde

Met de Dental Resins van Formlabs vervaardig je snel een uitgebreide range tandheelkundige producten in eigen huis. Van boorgidsen en orthodontische modellen tot retainers en aligners: geniet van digitale precisie in uw praktijk.

Print een gratis proefmodel

Gratis een 3D geprint proefmodel ontvangen? Of heeft u een eigen 3D model dat u graag geprint ziet? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of kom langs voor een meeting over het 3D printen van uw model.