Jewelry Resins voor verbluffend detail

De Jewelry Resins van Formlabs zijn ontworpen om met veel detail een haarscherpe afwerking voor juwelen te realiseren. Zo kunt u op rendabele wijze gepersonaliseerde sieraden ontwerpen en vervaardigen.

Print een gratis proefmodel

Gratis een 3D geprint proefmodel ontvangen? Of heeft u een eigen 3D model dat u graag geprint ziet? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of kom langs voor een 1-op-1 seminar van 15 minuten over het 3D printen van uw model.

Castable Wax Resin

Deze voor 20% met was gevulde Resin verzorgt haarscherpe details en een gladde oppervlakafwerking voor sieraden dankzij een brandschoon gietproces zonder as of residu. De 3D geprinte onderdelen zijn sterk genoeg voor gebruik zonder nabehandeling en uitstekend geschikt voor gebruik als pasmodel of verloren wasmal.

Hoge precisie én brandschoon gietproces

Castable Wax Resin is ontwikkeld om de meest delicate geometrieën met een hoge mate van detail en nauwkeurigheid te creëren. Het is daarmee het ideale materiaal voor filigraan, pavé en juwelen met sierlijk oppervlakdetail zonder zichtbare laaglijnen.
Door de toevoeging van 20 procent was verzorgt Castable Wax Resin een betrouwbaar en efficiënt gietproces. Download de gebruiksinstructies voor gieten met een normaal of kort burnout-schema.

Castable Resin

Met Castable Resin kunt u zeer nauwkeurig details en gladde oppervlakken aanbrengen. Het brandt het materiaal schoon weg met minimale as of residu. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor juweliers en goud- en zilversmeden om van een digitaal ontwerp naar een 3D print te gaan dat geschikt is voor gieten.

  • Nauwkeurige puntpositie
  • Glad oppervlak
  • Prachtige details

Specificaties

Castable Resin laat minimale as achter na uitbranden. Lees ons whitepaper voor meer informatie over het creëren van sierraden met Castable Resin.

Standard Resin Grijs

De gladde matte afwerking van standard Resin Grijs geeft details bijzonder goed weer. Het is daarom ideaal voor het snel creëren van prototypes van sierraden. Het stelt u in staat een goedkoop pas-model te maken om klanten enthousiast te maken en te overtuigen over hun aanstaande aankoop.

Langere levensduur, verhoogd gebruikersgemak

De Resin Tank LT is speciaal ontwikkeld voor een langere levensduur tijdens het printen in grote aantallen. Nu met groter volume, preciezere printerdetectie, anti-spat geometrie en eenvoudige wiper scheiding voor gestroomlijnde workflows.

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel