We helpen je graag.

Heb je een vraag voor onze helpdesk? Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur op 0418 – 644696.

l

Advies voor- én achteraf

Onze 3D printing experts leren jou en je toepassing(en) graag zo goed mogelijk kennen. Zo ontvang jij advies waar je nu of in de toekomst echt iets mee kunt.

Snel en goed geholpen

Door middel van intensieve trainingen en certificering op onze oplossingen, zijn onze ervaren 3D printing experts in staat om je adequaat (op weg) te helpen.

Persoonlijk contact

Niets is fijner dan je vraag of probleem met een expert kunnen bespreken. Als jouw 3D printing partner helpen we je dan ook het liefst live.

Over onze specialisten

Layertec – Jouw 3D Printing Partner

 

Bij Layertec helpen we iedere dag bedrijven met innoveren. Door actief mee te denken, vinden we de beste oplossing die aansluit op jouw wensen en toepassingsgebieden. Onze dienstverlening gaat na de verkoop of installatie van je 3D printer(s) gewoon door. Zo staan onze 3D printing-experts niet alleen bij problemen of storing voor je klaar, maar helpen ze je ook graag met al je vragen!

Wil je dat je printer optimaal blijft functioneren en dat eventuele downtijd wordt geminimaliseerd? Kijk dan zeker eens naar onze servicepakketten.

3D metaalprinters

Totaaloplossing voor het veilig en betaalbaar 3D printen van prototypen en metalen onderdelen; op kantoor of in de werkplaats.

SLA Desktop 3D printers

Krachtige en betaalbare 3D printers op basis van SLA techniek en met een haarfijn afwerkingsniveau en eindeloze mogelijkheden.

FDM Desktop 3D printers

Hoogwaardige 3D printers van Nederlandse bodem: professionele kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en zeer gebruiksvriendelijk.

Heeft het minder haast?

Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom Layertec?

Officieel partner Desktop Metal, Formlabs & Ultimaker

Ervaren & gecertificeerde 3D printing experts

Snelle assistentie bij gebruik & vragen