Welkom bij Layertec

Layertec is jouw vertrouwde 3D printing partner. Van desktop 3D printers tot volledige productie 3D printers, voor iedere toepassing en van kantoor tot in de werkplaats.

l

Advies op maat

Onze 3D printing experts horen graag alles over je toepassing(en) en wensen, om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren welke 3D printer en/of printmateriaal het beste bij jouw toepassing past.

R

Echte productspecialisten

Door middel van intensieve trainingen en certificering op onze oplossingen, zijn onze ervaren 3D printing specialisten in staat om jou van het allerbeste advies én ondersteuning te voorzien.

Onderdeel van Visiativ

Visiativ is marktleider op het vlak van innovatie, smart enterprise en digital transformation. Zo heb je toegang tot heel veel innovatieproducten en –diensten om nog beter, sneller en goedkoper te innoveren

Jouw 3D printing partner

We enable your innovation

Bij Layertec helpen we iedere dag bedrijven met innoveren. Door actief met je mee te denken, vinden we de beste oplossing die aansluit op jouw wensen en toepassingsgebieden. Na de verkoop of installatie van je 3D printer(s), gaat onze dienstverlening verder en staan onze 3D printing-experts bij vragen, problemen of storingen voor je klaar! Daarnaast leveren wij servicepakketten, waardoor je 3D printer optimaal blijft functioneren en eventuele downtijd wordt geminimaliseerd.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste 3D printers en materialen, best practices of acties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Afspraak in showroom

Wil je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek in onze showroom.

Bezoek de webshop

De webshop van Layertec is 24/7 geopend. Je vindt er alles van Ultimaker en Formlabs: de nieuwste 3D printers, print- en supportmaterialen, add-ons en toebehoren. Betaal veilig en snel met je eigen bank of betaal als klant op rekening. 

Afspraak in showroom

Wil je graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek in onze showroom.

Bezoek de webshop

De webshop van Layertec is 24/7 geopend. Je vindt er alles van Ultimaker en Formlabs: de nieuwste 3D printers, print- en supportmaterialen, add-ons en toebehoren. Betaal veilig en snel met je eigen bank of betaal als klant op rekening. 

3D metaalprinters

De totaaloplossing voor het veilig en betaalbaar in-house 3D printen van prototypen en metalen onderdelen; op kantoor of in de werkplaats.

SLA en SLS Desktop 3D printers

Krachtige en betaalbare 3D printers op basis van SLA en SLS techniek met een haarfijn afwerkingsniveau en eindeloze mogelijkheden.

FDM Desktop 3D printers

Hoogwaardige 3D printers van Nederlandse bodem: professionele kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en grote mate van gebruiksvriendelijkheid.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Veel bedrijven ervaren al de voordelen van 3D printing. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Waarom Layertec?

Officieel partner Desktop Metal, Formlabs & Ultimaker

Ervaren & gecertificeerde 3D printing experts

Snelle assistentie bij gebruik & vragen

Wat vinden onze klanten?

4,4 8 reviews

 • Avatar Coen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Na bezoek in de showroom, heldere uitleg gehad.
  Zeer tevreden over de service en ons product !
 • Avatar Sjoerd Slabbers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Erg goed en snel geholpen, printer stond in no-time voor m'n neus!
 • Avatar Sjoerd Goossens ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben een jonge ondernemer en had alleen nog maar ideeën. Desondanks namen ze me direct serieus. Ik heb eerlijk advies gekregen ook al was dat niet altijd … Lees meer in hun voordeel. Ze hebben veel kennis over de printers, het printen en alles wat er bij komt kijken. Ook wordt de tijd genomen hier duidelijk uitleg over te geven. Wat ik verder héél belangrijk vind, is dat ze nakomen wat ze beloven! Ik hoop deze prettige samenwerking nog lang zo voort te kunnen zetten.
 • Avatar Bas Vellekoop ★★★★★ een jaar geleden
  Goed geholpen en advies gekregen en zeer correct behandeld.
  Zeer tevreden met het ontvangen product en service!

Bekijk alle reviews Schrijf een review

Waarom 3D printen via Layertec?

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Webinars & seminars

Tijdens onze webinars en seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel