Professionele Ultimaker
3D printers

van Nederlandse bodem

Professionele
Ultimaker
3D printers

van Nederlandse bodem

Layertec Form 2

Ultimaker S3

De Ultimaker S3 is de nieuwste aanwinst binnen de S-lijn 3D-printers. De krachtige printer zit boordevol met nieuwe Ultimaker-technologieën en is enorm gebruiksvriendelijk. Het is de meest kosteneffectieve manier voor bedrijven om aan in-house 3D-printen te beginnen of uit te breiden.

Ultimaker S5

Deze bijzonder gebruiksvriendelijke desktop 3D printer vervaardigt de grootste 3D prints van het Ultimaker assortiment. De nauwkeurige geprinte onderdelen van industriële kwaliteit zijn ideaal voor snelle prototypes, on demand tooling en onderdelen voor eindgebruik. Het uitermate betrouwbare dual extrusion systeem zorgt dat ook de meest geavanceerde modellen en ingewikkelde geometrieën geprint kunnen worden.

Layertec Form 2

S5 Pro Bundle

De ultieme add-on voor jouw Ultimaker S5, bestaande uit:

 

  • Ultimaker S5 Material Station
  • Ultimaker S5 Air Manager
Layertec Form 2

Ultimaker 3

Met de Ultimaker 3 realiseert u complexe, hoogwaardige prints dankzij het unieke automatische nozzlelifting systeem, de professionele bouw- en supportmateriaalcombinaties en verwisselbare print cores. Een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudig kalibratieproces zorgen voor een snelle bediening van de Dual Extrusion desktop printer. Bovendien zijn met 10 hoogwaardige materialen de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van 215 x 215 x 300 mm.

Ultimaker 2+

De Ultimaker 2+ is een gebruiksvriendelijke printer met een enorm scala aan mogelijkheden. Van functionele prototypes tot op maat gemaakte tools, alles is altijd van hoogwaardige en robuuste kwaliteit. De printer biedt oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van 3D printen zoals het printen van schuine oppervlakken (overhang) en bridges. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van 223 x 223 x 305 mm.

makerbot 3D printers

Over Ultimaker

Ultimaker is een Nederlands bedrijf van professionele 3D printers en accessoires. 3D printerfabrikant Ultimaker maakte als een van de eerste bedrijven professional 3D printers voor de consument. Hun allereerste 3D printer, The Ultimaker Original, was dan ook baanbrekend. De tagline van Ultimaker is erg passend, namelijk: “Professional 3D printing made accessible”. De Ultimaker kan dus door iedereen gebruikt worden! Ook u kunt dus fantastisch 3D printen met een Ultimaker zoals The Ultimaker S5, The Ultimaker 3 en The Ultimaker 2+. De Ultimaker 3D printers zijn te gebruiken met verschillende softwares, zoals de Ultimaker Cura.

Layertec Form 2

Kies de perfecte Ultimaker Filamenten voor uw 3D prints

De Ultimaker 3D printing filamenten zijn speciaal ontwikkeld om superieure 3D prints te realiseren. Geoptimaliseerde Ultimaker Cura-profielen bieden de beste printinstellingen per materiaal, op basis van de automatisch herkende print core en het type materiaal. De Ultimaker S5 en Ultimaker 3 kunnen dankzij het dual extrusion met zowel bouw- als (in water oplosbaar) supportmateriaal 3D printen.

Welke van de Ultimaker 3D printers u ook heeft, met Ultimaker filamenten maakt u gegarandeerd 3D prints van professionele kwaliteit.

Wekelijkse demomiddag

Ontvangt u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van 3D printing? Kom langs voor een vrijblijvend 1-op-1 adviesgesprek tijdens onze 3D printing demo middag elke donderdag van 13:00 tot 17:00.

Jouw 3D printer, onze toegevoegde waarde: maximaal rendement

w

Training

Door onze vakkundige trainingen, haal je het beste resultaat uit jouw 3D printer(s).

Helpdesk

Onze telefonische helpdesk helpt je adequaat, zodat je zo snel mogelijk terug op schema ligt.

3D printservice

Laat razendsnel en in de hoogste kwaliteit jouw model door ons 3D printen.

Implementatie

Ervaren en gecertificeerde experts installeren en trainen bij jou op locatie.

Seminars

Tijdens onze seminars leer je alles over nieuwe technologieën, materialen en toepassingen.

Service

Onze specialisten staan tot je beschikking voor snelle assistentie bij gebruik en vragen.

Betaal veilig en snel