Ultimaker 2+ Connect

De Ultimaker 2+ Connect is dankzij een nieuw touchscreen en de netwerkfunctionaliteit de ideale eerste stap in de wereld van eenvoudig 3D printen. Ook op afstand. 

Combineer met de Air Manager om gebruikers te beschermen tegen hete en bewegende onderdelen. Bovendien verwijdert hij 95% van de ultrafijne deeltjes en zorgt voor een constante temperatuur in de printruimte wat de kwaliteit ten goede komt.

Snel resultaat

Een kant-en-klare print op de eerste dag. Het is mogelijk door het monteren van slechts 3 onderdelen en het nieuwe intuïtieve touchscreen.

Hoge uptime en weinig onderhoud 

Slechts 20 minuten onderhoud per maand. Alle onderhoudstaken zijn eenvoudig uit te voeren en vereisen geen speciale gereedschappen.

3D printen via de cloud ingebouwd

Print via de cloud vanuit Ultimaker Cura. Bewaak vervolgens de voortgang van je print vanuit elke webbrowser via Ultimaker Digital Factory.

Test meer ideeën met lagere kosten

Ontdek de kracht van connected 3D printing op je eigen locatie. Print prototypes met een grote keuze aan betaalbare materialen. Ervaar de vrijheid en flexibiliteit om meer te experimenteren. Zo profiteer je – vergeleken met traditionele productie – van de volgende voordelen:

10x sneller itereren
80% lagere kosten
20% meer capaciteit
Wil je weten of de Ultimaker 2+ Connect geschikt is voor jouw toepassing?

Ultimaker 2+ Connect specificaties

Printtechnologie

Fused Filament Fabrication

Bouwvolume

223 x 220 x 205 mm

Bouwsnelheid

< 24 mm³/s

Printkop en resoluties
Printkop

1 extruder met verwisselbare nozzles

Laagresolutie

0,25 mm nozzle: 150 – 60 micron

0,4 mm nozzle: 200 – 20 micron (inbegrepen)

0,6 mm nozzle: 400 – 20 micron

0,8 mm nozzle: 600 – 20 micron

XYZ Resolutie

12,5, 12,5, 5 micron

Afmetingen en gewicht
Afmetingen 

342 x 460 x 580 mm  

Gewicht 

10,3 kg 

Software en ondersteuning
Meegeleverde software 

Ultimaker Cura, software voor printvoorbereiding  

Ultimaker Digital Factorycloudgebaseerde oplossing voor printerbeheer 

Ondersteunde besturingssystemen 

MacOS, Windows en Linux 

Ultimaker 2+ Connect materialen

Ultimaker 2+ Connect eigenschappen

Ultimaker 2+ Connect eigenschappen

Combineer met de Ultimaker 2+ Connect Air Manager

Gebruik de Ultimaker 2+ Connect Air Manager om eenvoudig en effectief gebruikers te beschermen tegen hete en bewegende onderdelen. Bovendien verwijdert hij 95% van de ultrafijne deeltjes.

Gratis Ultimaker Essentials

Bij aankoop van een Ultimaker 3D printer is een gratis Ultimaker Essentials-abonnement inbegrepen. Dit omvat een digitale bibliotheek voor alle ontwerpen van jouw team, het beheer van printers vanuit de cloud of app en toegang tot de Ultimaker 3D Printing Academy.
Bekijk Ultimaker S3
3D printen met hoogwaardige composieten
Bekijk Ultimaker S5
Desktop 3D printer met groot bouwvolume
Bekijk Ultimaker S5 Pro Bundle
Efficiënt en veilig materiaalgebruik
Bekijk Ultimaker S3
3D print hoogwaardige composieten
Bekijk Ultimaker S5
Desktop printer met groot bouwvolume
Bekijk Ultimaker S5 Pro Bundle
Efficiënt en veilig materiaalgebruik

Waarom Layertec?

Gecertificeerd personeel

Onze technici zijn volledig gecertificeerd door Ultimaker.

Service

Wij bieden uitgebreide ondersteuning, van CAD-model tot 3D print.

Implementatie

Onze experts installeren en configureren jouw Ultimaker 2+ Connect op locatie.

Opleiding

Wij trainen jou en je collega’s om met de Ultimaker 2+ Connect printer te werken.

Klantervaringen

“Wij experimenteren veel en evalueren talloze systemen… De eigenschappen van Ultimaker-printers passen perfect bij onze manier van werken: betrouwbaarheid, goede printkwaliteit.”

Florenradica 

Het kost ons nu een paar minuten tot maximaal een paar uur om een idee te printen voor presentatie aan de klant – veel sneller dan met onze eigen machines of met behulp van een externe partij.

Hartfiel Automation

De betrouwbaarheid geeft ons het vertrouwen dat een product dat ons ontwerpproces is gepasseerd, op aanvraag herhaaldelijk kan worden geprint zonder onvoorzienbare problemen.

Gantri

Direct contact met Dennie

Dennie Rijk

Wat is de Ultimaker 2+ Connect?

De Ultimaker 2+ Connect is de verbeterde versie van de Ultimaker 2+, die uit het assortiment gaat. De Ultimaker 2+ Connect is een “connected” printer met ingebouwde Cloud 3D printing, wat de workflow efficiënter maakt. Met de Cloud printing kun je via internet op afstand het signaal geven om een print te starten, uiteraard is dit beveiligd.

Wat zijn de verschillen tussen de Ultimaker 2+ en de Ultimaker 2+Connect?

De Ultimaker 2+ is de opvolger van de Ultimaker 2+. Het grote verschil tussen de twee modellen en dé reden waarom upgraden een goed idee is, is het feit dat er een geïntegreerde digitale workflow is, waarmee er efficiënter kan worden gewerkt. Verder zijn er ook verschillende verbeteringen aangebracht, waardoor er sneller en beter kan worden geprint.

Wat zijn de features van de Ultimaker 2+ Connect?

Met de Ultimaker 2+ Connect kun je eenvoudig de eerste stappen in de wereld van 3D printen zetten. De handige printer is in slechts 30 minuten gemonteerd en klaar om hoogwaardige 3D modellen te printen. De Ultimaker 2+ Connect is uitgerust met een kleuren touchscreen die iedereen makkelijk kan bedienen. Bovendien kan er ook op afstand worden geprint via de Cloud, wat het ontwerpproces versnelt. Zo is er geen flashopslag nodig. Als laatste pluspunt heeft de Ultimaker 2+ Connect erg weinig onderhoud nodig; met zo’n twintig minuten onderhoud per maand, kun je weer naar hartelust printen.

Welke Ultimaker filamenten kunnen er worden gebruikt met de Ultimaker 2+ Connect?

Bij het printen met de Ultimaker 2+ Connect kunnen alle Ultimaker filamenten worden gebruikt. De filamenten PLA, Tough PLA, ABS, Nylon, CPE, CPE +, PC, PP en TPU 95A zijn ook allemaal te koop in de webshop van Layertec.

Welke software is compatibel met de Ultimaker 2+ Connect?

De Ultimaker 2+ Connect ondersteunt het complete Ultimaker-softwareportfolio, inclusief Ultimaker Cura, Ultimaker Digital Factory en de Ultimaker Marketplace.

Wat zijn de voordelen van de Ultimaker 2+ Connect Air Manager?

De Ultimaker 2+ Connect Air Manager zorgt voor een verbeterde veiligheid en verwijdert tot 95% van de ultrafijne deeltjes en beschermt gebruikers tegen hete componenten.

Waarom een Ultimaker 2+ Connect kopen bij Layertec?

Als officieel reseller van Ultimaker kan je van ons verwachten dat wij je van A tot Z bijstaan. Ons personeel is volledig gecertificeerd door Ultimakerl Ook onze helpdesk staat tot je beschikking voor al je vragen.